Te huur:

Noordeinde 128

2514 GN, Den Haag
  
€ 50.000,- per jaar
  • ca. 262 m2
  • Unieke, ruime winkel
  • Huurprijs € 50.000,- per jaar

Omschrijving

Algemeen
De winkelruimte van in totaal ca. 262 m² is gelegen aan het historische Noordeinde in Den Haag. In het hart van de Haagsche binnenstad zijn hier zowel lokale als regionale partijen te vinden gericht op wining, dining, lifestyle, fashion & beauty. De ligging van het Noordeinde met enerzijds het Hilton en anderzijds Paleis Noordeinde, zorgt al jaren voor een aantrekkelijke omgeving voor zowel toerist, winkelier als consument.

Adres
Noordeinde 128, 2514 GN te Den Haag.

Locatie
De winkelruimte is uitstekend gelegen in dé winkelstraat van het Hofkwartier. Het Noordeinde maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade (Hoogstraat, Noordeinde, Plaats). De naam van deze promenade en het buurtschap ontleent zich uiteraard aan het werkpaleis van Koning Willem-Alexander. Dit zeer centraal gelegen en exclusieve winkelgebied biedt een zeer gevarieerd winkelaanbod met diverse (inter)nationaal opererende winkelketens zoals La Perla, Caroline Biss, Marina Rinaldi en Douwe Egberts, maar ook de regionale en locale ondernemers zijn er gevestigd. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden te vinden en uiteraard de welbekende galeries.

Zie voor meer informatie ook

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is zeer goed, de ligging nabij de Centrumring geeft via de Mauritskade, Koningskade en de Zuid-Hollandlaan een directe verbinding met het Rijkswegennet (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam).

Openbaar vervoer
Op loopafstand bevinden zich diverse tram- en bushaltes waardoor de openbaar vervoerverbindingen zeer goed zijn. De diverse tram- en bushaltes geven onder andere directe verbinding tot het NS Centraal Station.

Vloeroppervlak
Totaal circa 262 m² verhuurbaar vloeroppervlak als onderverdeeld als volgt;
- kelderruimte circa 35 m²;
- begane grond circa 227 m².

Frontbreedte
Circa 8 meter.

Parkeren
Langs de openbare weg zijn er, tegen betaling, voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebruik
Conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Huurprijs winkelruimte
€ 50.000,= per jaar, vrij van BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige, goede staat.

Huurtermijn
Vijf jaren + vijf optiejaren.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Een onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huur.
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2008 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.